Jump to content
Interior New Door
 
© Lene Pieters

Interior New Door



The new interior view. I used the lighthouse door frame to show where the new connecting door will be cut into the lighthouse wall. It is on a sloped wall - this should be interesting to paint/wallpaper! To the right of the door, is an open sliver that will be filled with extra wood to close the room off.

Copyright

© Lene Pieters
From the album:

Eternity Point

  • 31 images
  • 0 comments
  • 60 image comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...