Jump to content
Infill interior view
 
© Lene Pieters

Infill interior view



I also cut the doorway into the lighthouse panel. To the right of the doorway, is the next panel's angled join and to the right of THAT, is the new triangular piece of wood to fill in the gap in the front wall. Now I can start gluing, spackling and painting the extension pieces to the Maggie. The lighthouse is going to remain a separate piece to make it easy to move it around.

Copyright

© Lene Pieters
  • Like 3
From the album:

Eternity Point

  • 31 images
  • 0 comments
  • 60 image comments

Photo Information for Infill interior view


Recommended Comments

There is a step-down from the Maggie into the LH, so I couldn't cut through any edges of the panel and had to drill pilot holes, then assemble the scroll saw blade in position before I could cut. Whew - I managed it without any disasters!!!!!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...